TIEDOTTEET

HAUKILAHDEN VIESTIN JULKAISUA SIIRRETÄÄN

Vallitsevan tilanteen vuoksi Haukilahden Viesti – Gäddviks Bulletin -julkaisu siirretään tulevaan syksyyn. Asiasta tiedotetaan tuonnempana, jolloin yritykset voivat uudestaan olla yhteydessä yhteystietojensa ja mahdollisten mainosten tiimoilta.

HYVÄ HAUKILAHTELAINEN YRITTÄJÄ
Kerro olemassaolostasi seuraavassa Haukilahden Viestissä!

Oletko yrittäjä Haukilahdessa?
Pieni tai suuri, tai jotain siltä väliltä.

Haukilahden Seuran julkaisema kattava tietopaketti ”Haukilahden Viesti” ilmestyy jälleen toukokuun alussa.
Julkaisuun on koottu tietoa alueen palveluista, yrityksistä, harrastusmahdollisuuksista, ym ym, eli HAUKILAHDEN HAKUTEOS.
Tarjoamme haukilahtelaisille yrityksille mahdollisuuden tulla mainituksi lehdessä – ILMAISEKSI.

Voit myös ostaa kohtuuhintaisen maksullisen mainostilan yrityksellesi.

Yhteydenotot:
Arto Pinomaa, pj.

arto.pinomaa@pmc.fi

Otathan yhteyttä ajoissa.
Materiaalin deadline 14.4.2020

TIEDETÄÄNKÖ OLEMASSAOLOSTASI, KERRO YRITYKSESTÄSI, NYT ON MAHDOLLISUUS TÄSMÄMAINONTAAN!

KEVÄTKOKOUS 17.3.2020 – SIIRRETTY
TIEDOTUS

Haukilahden Seuran VUOSIKOKOUS (alkuperäinen pvm 17.3.2020)
on SIIRRETTY ainakin kuukaudella eteenpäin, johtuen koronaviruksesta.
Uudesta päivämäärästä tiedotetaan lähemmin.

HAUKILAHDEN VIESTI

Haukilahden Seura julkaisi ensimmäisen juhlaviestin vuonna 2014 50-vuotisjuhlien kunniaksi. Sama opus julkaistiin kolme vuotta myöhemmin, vuonna 2017 nimellä Haukilahden Viesti  –  Gäddviks Bulletin.

Nyt keväällä 2020 Haukilahden Viesti ilmestyy kolmannen kerran!

Haukilahden Viesti on kattava Haukilahden esittelyteos. Se kertoo, mitä palveluja alueellamme on. Millaisia ravintoloita ja kauppoja, millaisia kouluja ja päiväkoteja, millaisia harrastusmahdollisuuksia, ikäihmisten palveluja ja senioritaloja. Se esittelee kirjaston ja monitoimitalon. Se esittelee merkittäviä vaikuttajia alueeltamme.

Haukilahden Viestissä voi myös kertoa oman yrityksensä tarjoamista palveluista ja tuotteista.

Kaikki, mitä opuksesta tarvitsee tietää on mediakortissa. Mediakortti löytyy täältä.

Sovi ilmoituksen jättämisestä. Ole mukana oman alueesi merkittävässä mediassa.

Vastaa Facebook-kyselyyn ja vaikuta!

Mitä Haukilahdesta puuttuu ja mitä hyvää Haukilahdessa on?

Käy jättämässä kommenttisi!

Löydät kyselyn täältä.

Privacy Settings
Consent to display content from Youtube